AllRackets.com

AllRackets.com is de badmintonspecialist van Europa! Ben jij op zoek naar een nieuw badmintonracket, badmintonschoenen, badminton racketbag, een kokertje badminton shuttles of een nieuwe badminton outfit? AllRackets.com heeft het allemaal.

Shuttle icon Uitgebreid assortiment
Shuttle icon Veilig betalen
Shuttle icon Retourrecht 14 dagen
Shuttle icon Deskundig advies
Shuttle icon Gratis verzending vanaf €75,- binnen Nederland

 

Wat wij gedaan hebben

Webdesign    E-commerce    Onderhoud    


De opdracht

Voor AllRackets.com heeft Twenty5 een compleet nieuwe webshop gebouwd. AllRackets.com had al een webshop, maar deze was na een aantal jaren toe aan vervanging. Er waren een aantal wensen, namelijk:
  • overstappen van Magento naar WooCommerce van Wordpress;
  • het koppelen van de voorraad van de fysieke winkel en webshop;
  • website in diverse talen;
  • kortingspercentages gekoppeld aan specifieke klantgroepen.

De nieuwe webshop met de nieuwe look-and-feel is in januari 2019 online gegaan. Sindsdien stromen de nieuwe bestellingen uit veel verschillende landen binnen. Sponsorspelers en wederverkopers hoeven voortaan hun bestellingen niet meer door te geven per mail of social media, maar kunnen nu via hun eigen account hun bestelling plaatsen met het voor hen bekende kortingspercentage.

Ook heeft Twenty5 een racketwijzer gemaakt. Klanten kunnen op een kaart aangeven wat voor racket zij zoeken, wanneer zij op de kaart klikken, zien zij de rackets die voldoen aan hun specificaties.