Dutch Wavemakers

De Dutch Wavemakers zetten zich in voor een waterveilige wereld en bouwt met een aantal partners samen aan een gemeenschap van jonge Nederlandse en Internationale waterambassadeurs. Ze zijn speciaal opgeleide watersporters en studenten die watergerelateerde onderwerpen bestuderen en vertegenwoordigen een rijke variëteit aan ervaring en expertise en in staat om de nieuwe generatie enthousiast te maken voor het onderwerp water.
 

Wat wij gedaan hebben

Webdesign    Onderhoud    Domein en hosting Nieuwsbrief


De opdracht

Toen Twenty5 begon aan deze opdracht was er al een opzet gemaakt in Wix. Deze website moest verder gevuld worden met content en moest onderhouden worden. Echter waren de mogelijkheden bij Wix beperkt. Twenty5 heeft het advies gegeven om een nieuwe website te maken met het programma Wordpress.

De nieuwe website is in februari 2019 online gegaan. Op deze interactieve website is te zien waar de Dutch Wavemakers actief zijn, vindt u nieuws, blogs, foto's, filmpjes en informatie over alle Wavemakers en de projecten.

Twenty5 zal deze website wekelijks blijven voorzien van nieuws, updates en nieuwe projecten. Ook heeft Twenty5 de nieuwsbrief ontworpen, welke met regelmatig verstuurd wordt naar de Dutch Wavemakers en het netwerk van partners.